Catarge Fibra de Sticla

Catarge din fibra de sticla

CATARGE CU CABLU EXTERN
Metoda perfecta ca mesajul dumneavoastra sa nu treaca neobservat.

Catargele noastre din fibra de sticla sunt realizate dintr-o singura bucata sub forma conica, sunt de o calitate superioara, au o rezistenta mecanica in combinatie cu flexibitate, nu necesita intretinere si au o greutate redusa.

Catargele din fibra de sticla sunt flexibile in comparatie cu cele din metal sau lemn. Chiar daca se incovoaie in timpul unei furtuni puternice , aceste catarge vor reveni intotdeauna la pozitia initiala perfect verticala, in timp ce catargele executate din alte materiale sufera deformari permanente.

CATARGE CU CABLU INTERN:

Un mod confortabil de ridicare – coborare a steagului, iar in cazul drapelelor de tip flamura acestea pot fi coborate cu usurinta de la sol nemaifiind necesara rabatarea catargului. Acest tip de cablare ofera si un sistem de protectie impotriva actiunilor de vandalism.
Postere publicitare in miscare
Solutia optima de expunere a steagurilor, mesajelor dvs in orice conditii atmosferice, pentru ca acestea sa ramana vizibile intotdeauna.

OPTIONAL se poate monta unul din sistemele rotative:

Sistem rotativ (Banner – Bar)

Se monteaza in varful catargului, este un brat ratativ de 1.5m ce permite mentinerea panzei intinse pe verticala si nu permite infasurarea steagului de catarg. Pentru schimbarea panzei de steag este necesara rabatarea catargului la sol. Acest procedeu previne furtul steagului dvs.

Sistem rotativ (Banner – lift)

Functioneaza la fel ca si Banner Bar, insa schimbarea panzei de steag se poate face de la sol, ne mai fiind necesara rabatarea catargului. Pentru a evita un eventual furt al steagului va recomandam sa optati pentru montarea sistemului Banner Lift pe un catarg

Talpa de fixare a catargului

Catargele au o talpa deosebit de rezistenta, avand incorporata o balama pentru ridicare si armaturi metalice pentru fixare in beton. Talpa noastra este considerata una din cele mai rezistente de pe piata. Datorita sistemului cu balama, ridicarea si coborarea catargului este foarte usoara.

Varful

Varful se ataseaza pe catarg printr-un record si un dispozitiv de imbinare, acesta rotindu-se in jurul catargului. Puteti opta pentru una din cele doua forme: tip “para” sau “ciuperca”.

Optiuni de culoare

Majoritatea catargelor sunt albe, insa la comanda este posibila obtinerea oricarei culori din paleta de culori RAL.

Date Tehnice
Lungime (m) Greutate (Kg) Diametru Ø varf (mm) Diametru Ø baza (mm)
6 23 65 120
8 27 65 120
9 29 65 120
10 37 65 140
12 43 65 140

Catargele se livreaza cu armatura pentru fixare in beton, varf, cablu pentru ridicare-coborere steag si toate accesoriile necesare.